Tartalomhoz ugrás

Higén+99

Az ECOWIAN- HIGÉN+99 fertőtlenítőszer és tisztítószer-család  egy hipoklorossav (HOCL), más néven elektrolizált víz alapú  fertőtlenítő és tisztítószer. A HOCL molekulát egy speciális,  fejlesztéseink alapján több lépcsős eljárásnak köszönhetően  stabilizáltuk. Jellemzői: ÖKO,  HATÉKONY, BIZTONSÁGOS, KÖRNYEZETBARÁT, VEGYSZERMENTES, EGYEDÜLÁLLÓ –  GLOBÁLIS INNOVÁCIÓ, TUDOMÁNYOS HÁTTÉR, BIZONYÍTOTT HATÉKONYSÁG,  UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLHATÓSÁG - EGÉSZSÉGES TISZTASÁG – MÉRGEZŐ  MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL
Megoldás: háztartások, kisállatok, irodák,  szálloda és vendéglátás, ipar, az egészségügy, az agrárium -  növénytermesztés, állattenyésztés, az élelmiszeripar, a vízkezelés -  IVÓ,  ITATÓ és ÖNTÖZŐVÍZ csírátlanítása - illetve a teljes  élelmiszerlánc területein.
Termékeink felveszik a harcot a jelenleg ismert vírusok és baktériumok ellen:  (HIV, Ebola, HBV, HCV, Murine Noro, Adeno, H1N1, Influenza, Zika,  Pseudomonas aeruginosa, Legionella, Salmonella enterica, Listeria,  Staphylococcus, aureus, Rota, Polioma, , H5N1 madárinfluenza,  Escherichia coli…**) továbbá elpusztítják a gombákat, a penészt és az algákat, spórás baktériumokat is a felületekről.
A HIGÉN+99 márkanevű termékünk, felkerült az „Afrikai sertéspestis (ASP) ellen a hatékony fertőtlenítőszerek" listájára, a kiemelten ajánlott kategóriába. Ezen a listán, az egyetlen 100%-ban lebomló, környezet semleges, naturális termékként vagyunk jelen.
- HIGÉN+99 Ipari fertőtlenítő és tisztítószerek
- HIGÉN+99 Állat itatóvíz fertőtlenítő folyadék
- HIGÉN+99 Légtechnikai fertőtlenítő, szagtalanító és tisztító koncentrátum hűtő- és klímaberendezésekhez
- Ecowian Chato ÖKO zsíroldó ( nem habosodó )  
- Ecowian SE 800 zsíroldó (habosítható)
- HIGÉN+99 ÖKO Kennel tisztító, fertőtlenítő és szagtalanító
- GREENWAY+99 AGRO  Felület lemosó koncentrátum -gombás fertőzések felületi elterjedésének megelőzésére alkalmas készítmény

Kiszerelés: 750 ml-es szórófejes flakonban, 5 literes kannában és visszaváltható 1000 literes IBC tartályban
Vegyszer mentes alternatíva – az EU elvárásai szerint:
Kiemelt hatékonyságú, 100% – ban lebomló, környezetbarát öko-termékek palettáját kínáljuk. Megoldásaink egyedülállóan hatékonyak a higiénia, fertőtlenítés, tisztítás, takarítás, zsírtalanítás területein, így kompromisszum mentes megoldásokat kínálunk a háztartásokban, irodákban, szállodákban, uszodákban, kórházakban és az iparban egyaránt:
 • az egészségügy  
 • személyi és környezeti higiénia
 • a vízkezelés
 • emberi fogyasztású ivóvíz
 • állati fogyasztású itatóvíz
 • növényi öntözővíz rendszer kezelése
 • a mezőgazdaság
 • üvegházi, szabadföldi növénytermesztés
 • az élelmiszeripar / tejipar / tojásfeldolgozás / kenyérgyárak, pékségek, cukrászüzemek stb
 • az állattenyésztés
 • a húsfeldolgozás, húsipari higiénia
és mindenhol ahol fontos a tisztaság, a higiénia és a fertőtlenítés.
  Termékeinknek számos hatósági hazai és nemzetközi akkreditált labor eredménye van, illetve esettanulmányaink bizonyítják a fertőtlenítési protokolljaink hatékonyságát.

  
A HIGÉN+99 behatási ideje extrém rövid, van 1 perces virucid és 1 perces baktericid vizsgálati eredményünk is, piszkos körülmények között. Ellentétben a vegyszeres, illetve ózonos fertőtlenítéssel, termékünk nem hagy vegyszer maradványt sem, illetve a csíraszámokat nem határérték alá viszi hanem nullára csökkenti. Ezek mellett nem korrodálja az olyanokat, amihez hozzáér, nem okoz kárt a felületekben, illetve sem növényekben, sem állatokban, sem emberekben. Használata után nem igényel külön lemosó fázist a fertőtlenítőszerünk (rá kell hagyni száradni a felületre) és hozzáérhet élelmiszerhez is. Mivel nincs a lemosó fázis, ezért nincs lemosó fázisban víz fogyasztás, illetve csatorna díj. Másik előnye, hogy mentesülünk a veszélyes anyag elszállításától is. Az ózonos fertőtlenítés káros hatásai ismertek emberre, felületre, elektronikai berendezésekre és egyéb eszközökre.
Az ózonos vagy vegyszeres fertőtlenítés nem alkalmas a teljes vízrendszer fertőtlenítésére, mert csak abban a puffertartályban fertőtleníti a vizet, amiben az ózonos vagy vegyszeres fertőtlenítés zajlik, hatóanyagot nem tud tovább szállítani. Az ózonos fertőtlenítéssel kezelt víz-rendszerekben kialakul a Biofilm, ahonnan újabb bakteriális fertőzések keletkezhetnek.

Termékünk alkalmas a Biofilm 100%-os lebontására, illetve az itt kialakult steril állapot fenntartására is képes környezetbarát módon.

Letölthető anyagok:

Egyeztetéseket, megrendeléseket e-mailben az info@fullcolor.hu illetve a gabi@marfy.hu vagy a lenti formon kérjük küldeni."Az életben nincs rosszabb, mint átlagosnak lenni!
Nem tökéletesnek születünk, hanem egyedinek."

Ha ehhez segítségre van szüksége, keressen minket!
Vissza a tartalomhoz